woensdag 30 september 2015

De leukste bakery's

Wij zijn dol op cupcakes en andere zoetigheden. We bezoeken dan ook regelmatig leuke shops waar je van alles kunt halen zoals cupcakes of koekjes. Deze zijn bijvoorbeeld leuk om ook weg te geven op een feestje of om gewoon gezellig te eten met een vriendin. Vooral in de winter met een glaasje warme chocolade melk. Zo kom je wel over je winterdip heen. Ik zal hieronder 3 van de leukste bakery’s benoemen:

1. Dutch Urban Bakery
Dit is onze favoriete bakery van allemaal. Deze bakery is vrij nieuw hier in Rotterdam en heette eerder CupcakeChic. Dit is een klein leuk winkeltje waar je lekkere cupcakes, hele taarten, macarons, whoopies, koekjes, donuts, brownies, croissants en drankjes kunt halen. Je kunt hier ook even zitten en genieten van je aankoop maar je kunt hem natuurlijk ook meenemen. De cupcakes hier zijn bovendien heel schattig en zien er heerlijk uit. Zo hebben wij de cupcake genaamd: OMG (heééél verslavend) geproefd en heb je zelfs een cookiemonster cupcake! Dit zou heel leuk zijn om weg te geven tijdens een feestje (zoals een bruiloft, verjaardag, babyshower), je kunt de cupcakes namelijk ook online bestellen via orders@dutchurbanbakery.com.







2.Ten to Three Bakery:
Ten to Three Bakery is een leuk, klein winkeltje waar je onder anderen voor warme en koude drankjes, cupcakes, macarons, muffins, brownies, koekjes enz. terecht kunt. Je kunt er ook terecht voor een ontbijtje (yoghurt, toast, bagels, croissants) of lunch (bagels, sandwiches). Heb je trouwplannen? Dan kan Ten to three je daar ook mee helpen door leuke cupcakes te verzorgen. De bakery heeft overigens ook opties voor mensen die geen gluten mogen. Je kunt ervoor kiezen om mee te nemen of terplekke op te eten, er zijn namelijk leuke tafeltjes en stoelen waar je lekker even kunt relaxen.





3. Baker and Moore
En nog een favoriet onder velen. Baker and Moore is meer dan een cupcake shop. Je kunt hier terecht voor diverse ontbijtjes met een rustgevende sfeer. Je kunt er terecht voor lekkere sandwiches die je zelf in elkaar mag zetten en die eventueel in een tosti kan worden omgezet, hoe tof is dat? Zo bepaal je zelf wat je eet maar je kunt ook kiezen voor klaargemaakte sandwiches. Verder heb je ook lekkere koffie en thee en kun je kiezen uit diverse sapjes. Natuurlijk kunnen we de zoetigheden niet vergeten. Baker and Moore heeft vele zoetigheden zoals: brownies, koekjes, taarten en cheesecakes.  





Je kunt overigens bij al deze bakery's terecht voor high tea mogelijkheden!

Ik hoop dat jullie deze plekjes ook eens proberen, het is het waard!


Ten to Three Bakery
Aert van Nesstraat 24
3012 CA Rotterdam

Dutch Urban Bakery
Beurstravers 178
3012 AT Rotterdam


Baker and Moore:
Westblaak 147
3012 KJ Rotterdam